Integritetspolicy


$1. Allmän information

  1. Denna policy gäller för webbplatsen, som drivs under webbadressen: Terme.pl
  2. Tjänsteoperatör och personuppgiftsansvarig är: Terme.pl Arleta Kuszewska ul. Anny Walentynowicz 3, 20-328 Lublin
  3. E-postadress till operatörens kontaktperson: biuro@terme.pl
  4. Operatören är administratör av dina personuppgifter med avseende på de uppgifter som frivilligt tillhandahålls på webbplatsen.
  5. Webbplatsen använder dina personuppgifter för följande ändamål:
    • Hantering av förfrågningar via formuläret
  6. Tjänsten utför funktioner för att få information om användare och deras beteende på följande sätt:
    1. Genom de frivilliga uppgifter som anges i formulären och som matas in i Operatörens system.
    2. Genom att lagra cookies (så kallade ”cookies”) på slutenheterna.


utvalda dataskyddsmetoder som används av operatören

  1. Inloggnings- och ingångspunkterna för personuppgifter är skyddade i överföringsskiktet (SSL-certifikat). Detta säkerställer att de personuppgifter och inloggningsuppgifter som anges på webbplatsen krypteras på användarens dator och endast kan läsas på målservern.
  2. Användarlösenord lagras i hashform. Hashfunktionen fungerar i en riktning – det är inte möjligt att vända den, vilket är den nuvarande moderna standarden för lagring av användarlösenord.
  3. För att skydda uppgifterna gör operatören regelbundna säkerhetskopior.
  4. En viktig del av dataskyddet är regelbunden uppdatering av all programvara som används av operatören för att behandla personuppgifter, vilket i synnerhet innebär regelbundna uppdateringar av programvarukomponenter.


3 Värdskap

  1. Webbplatsen är värd (tekniskt underhållen) på operatörens servrar: home.pl


4 Dina rättigheter och ytterligare information om användningen av data

  1. I vissa situationer har administratören rätt att överföra dina personuppgifter till andra mottagare om detta är nödvändigt för att fullgöra ett avtal som ingåtts med dig eller för att fullgöra skyldigheter som åligger administratören. Detta gäller för sådana grupper av mottagare:
    • behöriga anställda och medarbetare som använder uppgifterna för att uppfylla syftet med webbplatsen
  2. Dina personuppgifter behandlas av administratören inte längre än vad som är nödvändigt för att utföra de relaterade aktiviteter som definieras i separata bestämmelser (t.ex. om redovisning). När det gäller marknadsföringsuppgifter kommer uppgifterna inte att behandlas under längre tid än 3 år.
  3. Du har rätt att begära ut följande från administratören:
    • tillgång till personuppgifter som rör dig,
    • rättelse av dessa,
    • radering,
    • begränsning av behandling,
    • och dataportabilitet.
  4. Du har rätt att invända, med avseende på den behandling som anges i 3.3 c, mot behandlingen av dina personuppgifter i syfte att utföra de legitima intressen som administratören eftersträvar, inklusive profilering, där rätten att invända inte kan utövas om det finns giltiga legitima skäl för behandling som åsidosätter dina intressen, rättigheter och friheter, i synnerhet fastställande, hävdande eller försvar av anspråk.
  5. Du kan klaga på administratörens åtgärder till ordföranden för kontoret för skydd av personuppgifter, 2 Stawki Street, 00-193 Warszawa.
  6. Att tillhandahålla personuppgifter är frivilligt, men nödvändigt för att driva Tjänsten.
  7. Automatiserat beslutsfattande, inklusive profilering i syfte att tillhandahålla tjänster enligt ett ingånget avtal och i syfte för direktmarknadsföring av administratören, kan utföras i förhållande till dig.
  8. Personuppgifter överförs inte från tredje land i den mening som avses i dataskyddslagstiftningen. Detta innebär att vi inte överför dem utanför Europeiska unionen.


$5. Information i formulär

  1. Tjänsten samlar in information som frivilligt tillhandahålls av användaren, inklusive personuppgifter om de tillhandahålls.
  2. Tjänsten kan registrera information om dina anslutningsparametrar (tidsstämpel, IP-adress).
  3. Tjänsten kan i vissa fall registrera information för att underlätta sammankopplingen av uppgifterna i formuläret med e-postadressen till användaren som fyller i formuläret. I detta fall visas användarens e-postadress i webbadressen till den sida som innehåller formuläret.
  4. De uppgifter som lämnas i formuläret behandlas i det syfte som följer av funktionen för det specifika formuläret, t.ex. i syfte att behandla en serviceförfrågan eller kommersiell kontakt, registrering av tjänster etc. Varje gång ska sammanhanget och beskrivningen av formuläret tydligt ange vad det används för.


$6. Administratörsloggar

  1. Användarnas beteendeinformation på webbplatsen kan vara föremål för loggning. Dessa uppgifter används för att administrera webbplatsen.


$7. Relevanta marknadsföringstekniker

  1. Operatören använder statistisk analys av webbplatsens trafik via Google Analytics (Google Inc., baserat i USA). Operatören överför inte personuppgifter till operatören av denna tjänst, endast anonymiserad information. Tjänsten baseras på användningen av cookies på användarens terminalenhet. När det gäller information om användarens preferenser som samlas in av Googles annonsnätverk, kan användaren visa och redigera informationen som härrör från cookies med hjälp av verktyget: https://www.google.com/ads/preferences/
  2. Operatören använder remarketingtekniker för att matcha reklammeddelanden till användarens beteende på webbplatsen, vilket kan ge en illusion av att användarens personuppgifter används för att spåra användaren, men i praktiken överförs inga personuppgifter från operatören till reklamoperatörerna. En teknisk förutsättning för sådana aktiviteter är att cookies är aktiverade.
  3. Operatören använder Facebook-pixeln. Denna teknik innebär att Facebook (Facebook Inc., USA) vet att en person som är registrerad hos Facebook använder webbplatsen. Operatören överför inga ytterligare personuppgifter till Facebook. Tjänsten baseras på användningen av cookies på användarens terminalutrustning.


$8 Information om cookies

  1. Webbplatsen använder cookies.
  2. Cookies (så kallade ”cookies”) är IT-data, i synnerhet textfiler, som lagras i tjänsteanvändarens terminalutrustning och är avsedda att användas på webbplatsen. Cookies innehåller vanligtvis namnet på den webbplats från vilken de härstammar, tidpunkten för lagring av dem på terminalutrustningen och ett unikt nummer.
  3. Tjänsteoperatören är den enhet som placerar och får tillgång till cookies på Tjänsteanvändarens terminalutrustning.
  4. Cookies används för följande ändamål:
    1. upprätthålla en session för en användare av webbplatsen (efter inloggning), tack vare vilken en användare inte behöver ange sin inloggning och sitt lösenord igen på varje undersida av webbplatsen;
    2. för de ändamål som anges ovan under ”Viktiga marknadsföringstekniker”;
  5. Webbplatsen använder två huvudtyper av cookies: ”Sessionscookies” och ”permanenta” cookies (beständiga cookies). ”Sessionscookies” är tillfälliga filer som lagras på Användarens terminalutrustning tills Användaren loggar ut, lämnar webbplatsen eller stänger av programvaran (webbläsaren). ”Permanenta” cookies lagras på Användarens terminalutrustning under den tid som anges i parametrarna för cookies eller tills de raderas av Användaren.
  6. Programvaran för webbsurfning (webbläsare) tillåter vanligtvis lagring av cookies på Användarens terminalutrustning som standard. Användare av Webbplatsen kan ändra sina inställningar i detta avseende. Webbläsaren gör det möjligt att radera cookies. Det är också möjligt att automatiskt blockera cookies Detaljerad information om detta ämne finns i hjälpen eller dokumentationen för webbläsaren.
  7. Begränsningar i användningen av cookies kan påverka vissa av de funktioner som finns tillgängliga på webbplatsen.
  8. Cookies som placeras i Tjänsteanvändarens terminalutrustning kan också användas av enheter som samarbetar med Tjänsteoperatören, i synnerhet företag: Google (Google Inc. med säte i USA), Facebook (Facebook Inc. med säte i USA), Twitter (Twitter Inc. med säte i USA).


$9. Cookiehantering – hur ger och återkallar man samtycke i praktiken?

  1. Om du inte vill ta emot cookies kan du ändra inställningarna i din webbläsare. Vi vill påpeka att om du inaktiverar cookies som är nödvändiga för autentiseringsprocesser, säkerhet och upprätthållande av användarpreferenser kan det göra det svårt, och i extrema fall omöjligt, att använda webbplatserna
  2. För att hantera dina cookie-inställningar, välj den webbläsare du använder från listan nedan och följ instruktionerna:Mobila enheter: