Privatlivspolitik


$1. Generelle oplysninger

  1. Denne politik gælder for webstedet, der opererer under url’en: Terme.pl
  2. Serviceoperatøren og administratoren af personlige data er: Terme.pl Arleta Kuszewska ul. Anny Walentynowicz 3, 20-328 Lublin
  3. Operatørens kontakt-e-mail-adresse: biuro@terme.pl
  4. Operatøren er administrator af dine personlige data med hensyn til de data, der leveres frivilligt på hjemmesiden.
  5. Hjemmesiden bruger dine personlige data til følgende formål:
    • Håndtering af forespørgsler via formularen
  6. Tjenesten udfører funktioner for at indhente oplysninger om brugere og deres adfærd på følgende måder:
    1. Gennem de frivillige data, der indtastes i formularerne, som indtastes i operatørens systemer.
    2. Ved at gemme cookies (såkaldte «cookies») på slutenhederne.


udvalgte databeskyttelsesmetoder, der anvendes af operatøren

  1. Login- og indgangspunkterne for personlige data er beskyttet i transmissionslaget (SSL-certifikat). Dette sikrer, at de personlige data og login-data, der indtastes på webstedet, krypteres på brugerens computer og kun kan læses på målserveren.
  2. Brugernes adgangskoder gemmes i hash-form. Hash-funktionen fungerer i én retning – det er ikke muligt at vende den om, hvilket er den nuværende moderne standard for lagring af brugeradgangskoder.
  3. For at beskytte dataene laver operatøren regelmæssige sikkerhedskopier.
  4. Et vigtigt element i databeskyttelse er regelmæssig opdatering af al software, der bruges af operatøren til at behandle personoplysninger, hvilket især betyder regelmæssige opdateringer af softwarekomponenter.


3 Hosting

  1. Hjemmesiden er hostet (teknisk vedligeholdt) på operatørens servere: home.pl


4 Dine rettigheder og yderligere oplysninger om brug af data

  1. I visse situationer har administratoren ret til at overføre dine personoplysninger til andre modtagere, hvis dette er nødvendigt for at opfylde en kontrakt, der er indgået med dig, eller for at opfylde de forpligtelser, der påhviler administratoren. Dette gælder for sådanne grupper af modtagere:
    • autoriserede medarbejdere og samarbejdspartnere, der bruger dataene til at opfylde formålet med hjemmesiden
  2. Dine personlige data behandles af administratoren ikke længere, end det er nødvendigt for at udføre de relaterede aktiviteter, der er defineret i separate regler (f.eks. om regnskab). Med hensyn til markedsføringsdata vil data ikke blive behandlet i længere tid end 3 år.
  3. Du har ret til at anmode administratoren om:
    • adgang til personlige data vedrørende dig,
    • deres berigtigelse,
    • sletning,
    • begrænsning af behandling,
    • og dataportabilitet.
  4. Du har ret til at gøre indsigelse, med hensyn til den behandling, der er angivet i 3.3 c), mod behandlingen af dine personoplysninger med det formål at udføre de legitime interesser, der forfølges af administratoren, herunder profilering, hvor retten til indsigelse ikke kan udøves, hvis der er gyldige legitime grunde til behandling, der tilsidesætter dine interesser, rettigheder og friheder, især etablering, hævdelse eller forsvar af krav.
  5. Du kan klage over administratorens handlinger til formanden for kontoret for beskyttelse af personoplysninger, Stawki Street 2, 00-193 Warszawa.
  6. Afgivelse af personoplysninger er frivillig, men nødvendig for at drive tjenesten.
  7. Automatiseret beslutningstagning, herunder profilering med henblik på at levere tjenester i henhold til en indgået aftale og med henblik på direkte markedsføring af administratoren, kan foretages i forhold til dig.
  8. Personoplysninger overføres ikke fra tredjelande i henhold til databeskyttelseslovgivningen. Det betyder, at vi ikke overfører dem uden for Den Europæiske Union.


$5. Oplysninger i formularer

  1. Tjenesten indsamler oplysninger, der frivilligt gives af brugeren, herunder personoplysninger, hvis de gives.
  2. Tjenesten kan registrere oplysninger om dine forbindelsesparametre (tidsstempel, IP-adresse).
  3. Tjenesten kan i nogle tilfælde registrere oplysninger for at gøre det lettere at forbinde dataene i formularen med e-mailadressen på den bruger, der udfylder formularen. I dette tilfælde vises brugerens e-mailadresse i url’en på den side, der indeholder formularen.
  4. De data, der gives i formularen, behandles til det formål, der følger af funktionen af den specifikke formular, f.eks. med det formål at behandle en serviceanmodning eller kommerciel kontakt, registrering af tjenester osv. Hver gang skal konteksten og beskrivelsen af formularen tydeligt angive, hvad den bruges til.


$6. Administratorlogfiler

  1. Oplysninger om brugernes adfærd på hjemmesiden kan være genstand for logning. Disse data bruges til at administrere hjemmesiden.


$7. Relevante markedsføringsteknikker

  1. Operatøren anvender statistisk analyse af trafikken på hjemmesiden via Google Analytics (Google Inc., baseret i USA). Operatøren overfører ikke personlige data til operatøren af denne tjeneste, kun anonymiserede oplysninger. Tjenesten er baseret på brugen af cookies på brugerens terminalenhed. Hvad angår oplysninger om brugerens præferencer indsamlet af Googles reklamenetværk, kan brugeren se og redigere de oplysninger, der stammer fra cookies, ved hjælp af værktøjet: https://www.google.com/ads/preferences/
  2. Operatøren bruger remarketingteknikker til at matche reklamemeddelelser til brugerens adfærd på hjemmesiden, hvilket kan give en illusion om, at brugerens personlige data bruges til at spore brugeren, men i praksis overføres der ingen personlige data fra operatøren til reklameoperatørerne. En teknologisk forudsætning for sådanne aktiviteter er, at cookies er aktiveret.
  3. Operatøren bruger Facebook-pixel. Denne teknologi betyder, at Facebook (Facebook Inc., USA) ved, at en person, der er registreret hos dem, bruger hjemmesiden. Operatøren overfører ikke yderligere personlige data til Facebook. Tjenesten er baseret på brugen af cookies på brugerens terminaludstyr.


$8 Information om cookies

  1. Hjemmesiden bruger cookies.
  2. Cookies (såkaldte «cookies») er it-data, især tekstfiler, som gemmes i servicebrugerens terminaludstyr og er beregnet til brug på hjemmesiden. Cookies indeholder normalt navnet på det websted, de stammer fra, tidspunktet for lagring af dem på terminaludstyret og et unikt nummer.
  3. Tjenesteoperatøren er den enhed, der placerer og får adgang til cookies på Tjenestebrugerens terminaludstyr.
  4. Cookies bruges til følgende formål:
    1. at opretholde en session for en bruger af webstedet (efter login), takket være hvilken en bruger ikke behøver at genindtaste sit login og sin adgangskode på hver underside af webstedet;
    2. til de formål, der er angivet ovenfor under «Vigtige markedsføringsteknikker»;
  5. Hjemmesiden bruger to hovedtyper af cookies: «Session»-cookies og «permanente»-cookies (vedvarende cookies). «Session»-cookies er midlertidige filer, der gemmes på brugerens terminaludstyr, indtil brugeren logger ud, forlader hjemmesiden eller slukker for softwaren (webbrowseren). «Permanente» cookies gemmes på brugerens terminalenhed i det tidsrum, der er angivet i parametrene for cookies, eller indtil de slettes af brugeren.
  6. Webbrowsersoftwaren (webbrowseren) tillader normalt lagring af cookies på brugerens terminaludstyr som standard. Brugere af webstedet kan ændre deres indstillinger i denne henseende. Internetbrowseren gør det muligt at slette cookies. Det er også muligt automatisk at blokere cookies Detaljerede oplysninger om dette emne findes i hjælpen eller dokumentationen til internetbrowseren.
  7. Begrænsninger i brugen af cookies kan påvirke nogle af de funktionaliteter, der er tilgængelige på hjemmesiden.
  8. Cookies, der placeres i Servicebrugerens terminaludstyr, kan også bruges af enheder, der samarbejder med Serviceoperatøren, især virksomheder: Google (Google Inc. med base i USA), Facebook (Facebook Inc. med base i USA), Twitter (Twitter Inc. med base i USA).


$9. Cookie management – hvordan giver og tilbagekalder man samtykke i praksis?

  1. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du ændre dine browserindstillinger. Vi vil gerne påpege, at deaktivering af cookies, der er vigtige for godkendelsesprocesser, sikkerhed og vedligeholdelse af brugerpræferencer, kan gøre det vanskeligt og i ekstreme tilfælde umuligt at bruge webstederne
  2. For at administrere dine cookie-indstillinger skal du vælge den webbrowser, du bruger, fra listen nedenfor og følge instruktionerne:Mobile enheder: