Tietosuojakäytäntö


1 $. Yleistä tietoa

  1. Tämä käytäntö koskee verkkosivustoa, joka toimii osoitteessa: Terme.pl
  2. Palvelun ylläpitäjä ja henkilötietojen hallinnoija on: Terme.pl Arleta Kuszewska ul. Anny Walentynowicz 3, 20-328 Lublin
  3. Operaattorin sähköpostiosoite: biuro@terme.pl
  4. Operaattori on henkilötietojesi hallinnoija verkkosivustolla vapaaehtoisesti annettujen tietojen osalta.
  5. Verkkosivusto käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
    • Lomakkeella tehtävien kyselyjen käsittelyyn
  6. Palvelu suorittaa toimintoja, joilla saadaan tietoa käyttäjistä ja heidän käyttäytymisestään seuraavilla tavoilla:
    1. Lomakkeisiin syötettyjen vapaaehtoisten tietojen kautta, jotka syötetään operaattorin järjestelmiin.
    2. Tallentamalla evästeitä (niin sanottuja ”evästeitä”) loppulaitteisiin.


operaattorin käyttämät valitut tietosuojamenetelmät

  1. Henkilötietojen kirjautumis- ja syöttöpisteet on suojattu siirtokerroksessa (SSL-sertifikaatti). Näin varmistetaan, että sivustolle syötetyt henkilö- ja kirjautumistiedot salataan käyttäjän tietokoneella ja ne voidaan lukea vain kohdepalvelimella.
  2. Käyttäjien salasanat tallennetaan hashed-muodossa. Hash-funktio toimii yksisuuntaisesti – sitä ei ole mahdollista kääntää toisinpäin, mikä on nykyinen nykyaikainen standardi käyttäjien salasanojen tallentamisessa.
  3. Tietojen suojaamiseksi operaattori tekee säännöllisesti turvakopioita.
  4. Tärkeä osa tietosuojaa on kaikkien operaattorin henkilötietojen käsittelyyn käyttämien ohjelmistojen säännöllinen päivittäminen, mikä tarkoittaa erityisesti ohjelmistokomponenttien säännöllistä päivittämistä.


3 Isännöinti

  1. Verkkosivustoa isännöidään (teknisesti ylläpidetään) operaattorin palvelimilla: home.pl


4 Oikeutesi ja tietojen käyttöä koskevat lisätiedot

  1. Ylläpitäjällä on tietyissä tilanteissa oikeus siirtää henkilötietojasi muille vastaanottajille, jos se on tarpeen kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi tai ylläpitäjälle kuuluvien velvoitteiden täyttämiseksi. Tämä koskee tällaisia vastaanottajaryhmiä:
    • valtuutetut työntekijät ja yhteistyökumppanit, jotka käyttävät tietoja verkkosivuston tarkoituksen täyttämiseksi
  2. Henkilötietojasi, joita ylläpitäjä käsittelee enintään niin kauan kuin se on tarpeen erillisissä säädöksissä määriteltyjen asiaan liittyvien toimintojen suorittamiseksi (esim. kirjanpidon osalta). Markkinointitietojen osalta tietoja käsitellään enintään 3 vuotta.
  3. Sinulla on oikeus pyytää ylläpitäjää:
    • pääsyn sinua koskeviin henkilötietoihin,
    • niiden oikaisemista,
    • poistamista,
    • käsittelyn rajoittamista,
    • ja tietojen siirrettävyys.
  4. Sinulla on oikeus vastustaa 3.3 kohdan c alakohdassa tarkoitetun käsittelyn osalta henkilötietojesi käsittelyä hallintovirkamiehen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, mukaan lukien profilointi, mutta oikeutta vastustaa käsittelyä ei voida käyttää, jos käsittelylle on olemassa perusteltu syy, joka syrjäyttää etusi, oikeutesi ja vapautesi, erityisesti vaateiden laatiminen, esittäminen tai puolustaminen.
  5. Voit valittaa hallintovirkamiehen toimista henkilötietojen suojaamisviraston puheenjohtajalle, 2 Stawki Street, 00-193 Varsova.
  6. Henkilötietojen antaminen on vapaaehtoista, mutta se on välttämätöntä palvelun käyttämiseksi.
  7. Sinua koskevaa automatisoitua päätöksentekoa, mukaan lukien profilointi, voidaan tehdä tehdyn sopimuksen mukaisten palvelujen tarjoamiseksi ja ylläpitäjän suoramarkkinointia varten.
  8. Henkilötietoja ei siirretä kolmansista maista tietosuojalainsäädännössä tarkoitetulla tavalla. Tämä tarkoittaa, että emme lähetä niitä Euroopan unionin ulkopuolelle.


5 dollaria. Lomakkeissa olevat tiedot

  1. Palvelu kerää käyttäjän vapaaehtoisesti antamia tietoja, mukaan lukien henkilötiedot, jos ne on annettu.
  2. Palvelu voi tallentaa tietoja yhteysparametreista (aikaleima, IP-osoite).
  3. Palvelu voi joissakin tapauksissa tallentaa tietoja, jotka helpottavat lomakkeessa olevien tietojen yhdistämistä lomakkeen täyttävän käyttäjän sähköpostiosoitteeseen. Tällöin käyttäjän sähköpostiosoite näkyy lomakkeen sisältävän sivun url-osoitteessa.
  4. Lomakkeessa annettuja tietoja käsitellään kyseisen lomakkeen toiminnasta johtuvaan tarkoitukseen, esimerkiksi palvelupyynnön tai kaupallisen yhteydenoton käsittelyä, palvelujen rekisteröintiä jne. varten. Lomakkeen asiayhteydestä ja kuvauksesta on aina käytävä selvästi ilmi, mihin tarkoitukseen lomaketta käytetään.


$6. Järjestelmänvalvojan lokit

  1. Käyttäjien käyttäytymistietoja verkkosivustolla voidaan tallentaa lokiin. Näitä tietoja käytetään verkkosivuston hallinnointiin.


7 $. Asianmukaiset markkinointitekniikat

  1. Operaattori käyttää verkkosivuston liikenteen tilastollista analysointia Google Analyticsin (Google Inc., kotipaikka Yhdysvallat) avulla. Operaattori ei välitä henkilötietoja tämän palvelun operaattorille, ainoastaan anonymisoituja tietoja. Palvelu perustuu evästeiden käyttöön käyttäjän päätelaitteessa. Mitä tulee Googlen mainosverkoston keräämiin tietoihin käyttäjän mieltymyksistä, käyttäjä voi tarkastella ja muokata evästeistä saatuja tietoja työkalun avulla: https://www.google.com/ads/preferences/
  2. Operaattori käyttää uudelleenmarkkinointitekniikoita sovittaakseen mainosviestejä käyttäjän käyttäytymiseen verkkosivustolla, mikä voi antaa vaikutelman, että käyttäjän henkilötietoja käytetään käyttäjän seuraamiseen, mutta käytännössä henkilötietoja ei siirretä operaattorilta mainosoperaattoreille. Tällaisen toiminnan teknisenä edellytyksenä on, että evästeet ovat käytössä.
  3. Operaattori käyttää Facebook-pikseliä. Tämä tekniikka tarkoittaa, että Facebook (Facebook Inc., Yhdysvallat) tietää, että siihen rekisteröitynyt henkilö käyttää verkkosivustoa. Operaattori ei siirrä muita henkilötietoja Facebookille. Palvelu perustuu evästeiden käyttöön käyttäjän päätelaitteessa.


$8 Tietoa evästeistä

  1. Verkkosivusto käyttää evästeitä.
  2. Evästeet (ns. ”evästeet”) ovat tietoteknisiä tietoja, erityisesti tekstitiedostoja, jotka tallennetaan palvelun käyttäjän päätelaitteeseen ja jotka on tarkoitettu käytettäväksi verkkosivustolla. Evästeet sisältävät yleensä sen verkkosivuston nimen, jolta ne ovat peräisin, ajan, jolloin ne on tallennettu päätelaitteeseen, ja yksilöllisen numeron.
  3. Palvelun ylläpitäjä on se taho, joka sijoittaa evästeet Palvelun käyttäjän päätelaitteeseen ja käyttää niitä.
  4. Evästeitä käytetään seuraaviin tarkoituksiin:
    1. verkkosivuston käyttäjän istunnon ylläpitäminen (kirjautumisen jälkeen), minkä ansiosta käyttäjän ei tarvitse syöttää käyttäjätunnustaan ja salasanaansa uudelleen jokaisella verkkosivuston alasivulla;
    2. edellä kohdassa ”Tärkeitä markkinointitekniikoita” mainittuihin tarkoituksiin;
  5. Verkkosivusto käyttää kahdenlaisia evästeitä: ”istuntoevästeet” ja ”pysyvät” evästeet (pysyvät evästeet). ”Istuntoevästeet ovat tilapäisiä tiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjän päätelaitteeseen, kunnes käyttäjä kirjautuu ulos, poistuu verkkosivustolta tai sammuttaa ohjelmiston (verkkoselaimen). ”Pysyvät” evästeet säilytetään Käyttäjän päätelaitteessa evästeiden parametreissa määritellyn ajan tai kunnes Käyttäjä poistaa ne.
  6. Verkkoselainohjelmisto (verkkoselain) sallii yleensä evästeiden tallentamisen Käyttäjän päätelaitteeseen oletusarvoisesti. Verkkosivuston käyttäjät voivat muuttaa asetuksiaan tältä osin. Internet-selain mahdollistaa evästeiden poistamisen. Evästeet on myös mahdollista estää automaattisesti Yksityiskohtaista tietoa tästä aiheesta on Internet-selaimen ohjeessa tai dokumentaatiossa.
  7. Evästeiden käytön rajoittaminen voi vaikuttaa joihinkin verkkosivuston toimintoihin.
  8. Palvelun käyttäjän päätelaitteeseen sijoitettuja evästeitä voivat käyttää myös Palveluoperaattorin kanssa yhteistyötä tekevät tahot, erityisesti yritykset: Google (Google Inc., kotipaikka Yhdysvallat), Facebook (Facebook Inc., kotipaikka Yhdysvallat), Twitter (Twitter Inc., kotipaikka Yhdysvallat).


$9. Evästeiden hallinta – miten suostumus annetaan ja peruutetaan käytännössä?

  1. Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit muuttaa selaimesi asetuksia. Haluamme huomauttaa, että sellaisten evästeiden poistaminen käytöstä, jotka ovat välttämättömiä todennusprosessien, turvallisuuden ja käyttäjäasetusten ylläpidon kannalta, voi vaikeuttaa ja ääritapauksissa tehdä mahdottomaksi verkkosivustojen käytön
  2. Jos haluat hallita evästeasetuksia, valitse käyttämäsi verkkoselain alla olevasta luettelosta ja noudata ohjeita:Mobiililaitteet: